BioMed Start-ups: klaar voor de stap naar China?

Jaarlijks organiseert een consortium van Chinese bedrijven de China BioMed Innovation and Investment Conference (CBIIC). Dit jaar vindt de beurs plaats van 18-20 september in Suzhou (in de buurt van Shanghai). De beurs trekt altijd veel bezoekers, farmaceutische bedrijven en investeerders, wat maakt dat het een erg interessante beurs is voor Nederlandse bedrijven in de Life Sciences & Health sector.

De organisatie is nog op zoek naar start-ups die geïnteresseerd zijn om aan de CBIIC deel te nemen. Het gaat specifiek om bedrijven die zich bezighouden met ‘innovatieve medicijnen’ (van nieuwe componenten tot nieuwe mechanismen, therapieën of doseringen). Een ander expertisegebied waarin deelnemers worden gezocht zijn Klasse II of III medische apparaten en diagnostische reagentia (waarbij al toestemming is voor een clinical trial). Bedrijven die voldoen aan de criteria en geselecteerd worden krijgen de kans om zichzelf tijdens een speciale roadshow sessie te presenteren aan de aanwezigen.

Interesse om deel te nemen? Bekijk hier alle informatie. Registreer je via de CBIIC website en neem contact met ons op via pek-vws@minbuza.nl voor meer informatie. De deelnamekosten worden gedekt door de CBIIC, maar reiskosten zijn voor eigen rekening. De registratie sluit op 18 augustus, maar bij veel interesse kan deze eerder worden gesloten.

Meer weten over de kansen in de Chinese zorg sector? Bekijk onze pagina over Life Sciences & Health of neem contact met ons op.