China Business Week: Alles over zakendoen in China

Ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden in de Chinese markt? Van 24 tot en met 27 september organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de China Business Week: Een week vol activiteiten, lezingen en netwerkmomenten rond zakendoen in China.

Uiteraard zijn ook de collega’s van het economisch netwerk in China aanwezig. Zij staan klaar met presentaties, advies en uiteraard voor praktische vragen. Of het nu gaat om vragen over land– en tuinbouw, high-tech ontwikkelingen, vragen rond watermanagement, de ontwikkelingen rond het Belt and Road initiatief of stedelijke ontwikkeling.

De China Business Week is een uitstekend moment om meer inzichten te krijgen in de Chinese markt en goed voorbereid de Chinese markt te betreden. Zo kunt u één-op-één gesprekken aanvragen met het economisch netwerk voor meer informatie over een specifieke regio of sector. Deelname is gratis, maar meld je op tijd aan. Dat kan via de website van RVO. Daar vind je ook alle details over het programma!

Meer over zakendoen in China

Meer weten over zakendoen in China? Ontdek de kansen en uitdagingen in de verschillende sectoren, lees meer over praktische zaken of neem contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.