Nederlandse zuivel-expert? Sluit aan bij de China Dairy Expo

De Nederlandse zuivelindustrie heeft een goede naam in China. Factoren zoals voedselveiligheid spelen daarbij een belangrijke rol. Gecombineerd met de groeiende economie en stijgende koopkracht biedt dit veel kansen. Bij de jaarlijkse China Dairy expo is er dan ook altijd een Nederlands paviljoen voor ondernemers. Dit jaar vindt de Dairy Expo plaats in Tianjin, en het is nog mogelijk om deel te nemen.

De China Dairy Expo vindt plaats van 12 tot 14 juli. Deze beurs legt traditioneel de nadruk op de gehele zuivel-keten, van voeding tot dierenwelzijn of verwerking. Afgelopen jaar gaven negen Nederlandse bedrijven invulling gaven aan het Holland Paviljoen en spraken tijdens een exclusief seminar. Voor een volle zaal spraken bedrijven binnen het thema “Smart Farms – the Dutch approach to profitable and sustainable dairy farming” over thema’s zoals quality assurance, gezondheidsmonitoring en precisie-voeding. Ook dit jaar zal er naast een paviljoen ook een netwerkdiner en een seminar georganiseerd worden.

Het is nog mogelijk om aan te sluiten bij de Nederlandse deelname. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en praktische details contact op met Pan Mengyao (EN) van onze landbouw-afdeling via mengyao.pan@minbuza.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.