Maritieme handelsmissie november

Actief in de maritieme sector en benieuwd naar de kansen in de Chinese markt? Van 26 t/m 29 november organiseert RVO een maritieme handelsmissie naar Shandong. De missie is vooral interessant voor ondernemers in de scheepsbouw, aquacultuur, maritieme dienstverlening en maritieme toelevering. Ook staat smart shipping volop in de schijnwerpers in China, wat ook kansen biedt voor ondernemingen op het vlak van duurzame technologie havens ‘green’ en ‘smart’ kunnen maken.

Shandong is bij uitstek een interessante locatie voor een maritieme handelsmissie, aangezien de maritieme sector van Shandong wordt tot de beste van China gerekend. De stad Qingdao blinkt uit in maritieme innovatie sinds de opening van de ‘Qingdao Oceantec Valley’ (een hightechzone op maritiem gebied).

De handelsmissie helpt u om in contact te komen met relevante decision makers, stakeholders of zakenpartners. Gedurende de handelsmissie neemt u deel aan netwerkevenementen, matchmaking en bedrijfsbezoeken. Aanmelden kan tot 15 oktober via rvo.nl. Geïnteresseerden kunnen eventueel na afloop ook nog de MARINTEC beurs in Shanghai bezoeken.

NBSO Qingdao publiceerde deze maand een uitgebreid rapport over de maritieme industrie in Shandong. Dit kunt u opvragen via frans.kortekaas@rvo.nl.

Kijk voor meer details op: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/maritieme-handelsmissie-naar-china