Tuinbouw roadshow in Jiangsu

 

Na succesvolle eerdere roadshows naar Hangzhou, Najing, Lianyungang en Hefei organiseert het Consulaat-Generaal in Shanghai nu een roadshow naar Taizhou in Jiangsu. De roadshow vindt plaats van 5-6 september en draait vooral om de Chongming 2021 Flower Expo en kansen in de stad Taizhou.

Doelstelling van de roadshow is om kansen voor Nederlandse tuinbouw-ondernemers te realiseren, kennis uit te wisselen tussen relevante Chinese en Nederlandse bedrijven en duurzaamheid in de schijnwerpers te zetten. De roadshow zal de gehele supply chain van de tuinbouwsector meenemen, van startmaterialen en zaden tot machines en kassen.

Het programma zal bestaan uit:

  • Een sessie met de Chongming 2021 Flower Expo, inclusief matchmaking.
  • Een Chinees-Nederlands seminar over duurzame technologie voor de tuinbouw sector in Taizhou. Hierbij zal uitgebreid gelegenheid zijn voor presentaties en pitches door deelnemende bedrijven.
  • Matchmaking sessies en bedrijfsbezoeken.
  • Deelname aan de opening van het project ‘Taizhou Nederlandse Oriëntaalse Landbouw Stad’

 

Bent u actief in de tuinbouw sector en benieuwd naar de kansen in Chongming en Taizhou? Neem contact op met onze Economische Afdeling in Shanghai via SHA-EA@minbuza.nl voor meer informatie.