Meld u aan! Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie 2020

Wist u dat het internationale diplomatieke netwerk ook voor u als ondernemer klaarstaat? Tijdens de bedrijvenmiddag van de Ambassadeursconferentie 2020 kunt u advies vragen en kennismaken met ruim 150 ambassadeurs en consuls-generaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook onze Ambassadeur in China, dhr. Wim Geerts zal aanwezig zijn. Kom dus op woensdag 29 januari langs!

Speeddates en informatiemarkt bedrijvenmiddag

Tijdens de Bedrijvenmiddag kunt u maximaal 4 korte een-op-eengesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal. Naast het speeddateprogramma zijn er adviseurs aanwezig van onder meer het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl), Netherlands in Business, Trade & Innovate NL, Brexit, NL Exporteert, Dubai Expo 2020, Atradius DSB en NL Branding om uw vragen te beantwoorden. De bedrijvenmiddag wordt afgesloten met een netwerkreceptie. Hier ontmoet u collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden en kosten

Meld u aan vóór maandag 20 januari 2020. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 4 gesprekken per bedrijf aanvragen. Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengt RVO € 225 in rekening.

Tijd Onderdeel
15:30 – 16:00 uur Ontvangst en registratie
16:00 – 16:15 uur Welkom
16:15 – 17:15 uur Ronde 1 t/m 4 Speeddating
17:15 – 18:15 uur Ronde 5 t/m 8 Speeddating
18:15 – 19:45 uur Netwerkreceptie

 

Wilt u zich aanmelden? Dit kan via de website van RVO: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/bedrijvenmiddag-ambassadeursconferentie-2020