Handelsmissie spoorgoederenvervoer China

Handelsmissie spoorgoederenvervoer China

Wanneer:
april 7, 2019 – april 12, 2019 hele dag
2019-04-07T00:00:00+08:00
2019-04-13T00:00:00+08:00

Bent u actief in de spoorsector? En wilt u zakendoen in China of uw contacten uitbreiden en verstevigen? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee naar China met de handelsmissie spoorgoederenvervoer. Deze missie is in aanwezigheid van Lidewijde Ongering, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

China

China timmert hard aan de weg wat betreft de ontwikkeling van het spoorgoederenvervoer. De ontwikkelingen in China en in het onderdeel spoorwegen van de Chinese Belt and Road Initiative (BRI), hebben invloed op de handelsstromen tussen China en Europa en vice versa.

De Nieuwe Zijderoute via het spoor biedt kansen voor bedrijven die actief zijn in de spoorsector. Het spoor is voor tijdgevoelige producten die nu over zee gaan een sneller alternatief en aanzienlijk goedkoper dan luchtvracht.

Op 14 februari vindt van 15:00 tot 17:00 uur een voorbereidende sessie plaats voor deze missie. Secretaris-generaal Lidewijde Ongering is bij deze bijeenkomst aanwezig. Het doel is om deze middag met geïnteresseerde deelnemers te praten over het programma, de doelen en de resultaten van deze missie.

Meer informatie en aanmelden: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/handelsmissie-spoorgoederenvervoer-china-met-secretaris-generaal-ongering-van-het-ministerie-van

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.