Maritime Missie

Wanneer:
november 26, 2019 – november 29, 2019 hele dag
2019-11-26T00:00:00+08:00
2019-11-30T00:00:00+08:00

Bent u actief in de maritieme sector en staat internationaal uitbreiden naar de Chinese markt hoog op uw agenda? Meld u dan aan voor de handelsmissie naar de provincie Shandong in China van 26 tot en met 29 november.

De missie is interessant voor Nederlandse bedrijven en organisaties die werken in de scheepsbouw, aquacultuur, maritieme dienstverlening en maritieme toelevering. Ook voor bedrijven en instellingen die met duurzame technologie havens ‘green’ en ‘smart’ kunnen maken, kan de missie interessant zijn.

Wat zijn de kansen voor Nederlandse bedrijven?

Voor Nederlandse bedrijven liggen er kansen op het gebied van vergroening van havens, verbetering van service in havens en upgraden of vervangen van vervuilende infrastructuur.

Scheepsbouwers in Shandong hebben behoefte aan diensten en producten op het gebied van:

  • ‘green shipbuilding’
  • ontwerpen en bouwen van schepen voor het vervoer van LNG (Liquefied Natural Gas)
  • reddingsboten
  • jachten
  • cruiseschepen
  • maritieme toelevering (hoogwaardige technologie op het gebied van ‘offshore equipment’, sensoren en controlesystemen).

Kansenrapport: Maritime Industry in Shandong

Wilt u meer weten? Lees dan ook het factfinding rapport Maritime industry in Shandong (juli 2019). Dit rapport, opgesteld door het NBSO Qingdao, is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse bedrijven. U kunt het rapport via via e-mail opvragen.

AANMELDING IS GESLOTEN

Bent u benieuwd naar de kansen in Shandong? Neem gerust contact op met ons Netherlands Business Support Office in Qingdao.