Informatie over zakendoen in China

Voordat u de stap maakt om uw zaken naar China uit te breiden, is een goede voorbereiding van groot belang.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om zaken te doen in China? Het economisch netwerk van de Nederlandse overheid in China staat voor u klaar. Met onze verschillende diensten helpen we ondernemers op weg. Bent u op zoek naar een goede partner in de Chinese markt? Kies dan voor de zakenpartnerscan voor een persoonlijke introductie bij geschikte partners. Of vraag informatie aan over de culturele verschillen of lopende aanbestedingen. Het economisch netwerk is altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en voorziet u graag van advies over zakendoen in China.

 

Maar het economisch netwerk is er ook voor u wanneer u al actief bent in China. Bijvoorbeeld met nieuwsberichten, praktijkverhalen of rapporten over marktontwikkelingen. Uiteraard staan we ook voor u klaar wanneer u met een handelsgeschil te maken krijgt of wanneer u twijfels hebt over de betrouwbaarheid van uw lokale partner.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening. Bent u op zoek naar specifiek advies of heeft u een vraag aan ons? Neem gerust direct contact met ons op.

 • Handelsgeschillen

  Informatie en advies over handelsgeschillen

 • Import en export

  Douaneprocedures verlopen anders in China

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

  Duurzame economische groei is een belangrijk onderwerp

 • Oplichtingspraktijken

  Voorbeelden van oplichtingspraktijken

 • Sociale verzekeringswet

  Info over het bilateraal socialezekerheidsverdrag

 • Aanbestedingen

  De markt voor aanbestedingen in China is enorm