Op zoek naar informatie op maat over zakendoen in China

Op zoek naar extra informatie over de Chinese markt? Dan is Informatie op Maat (IoM) iets voor u.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het netwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) bieden u via Informatie op Maat een informatiedossier of landenvergelijking met concrete, betrouwbare en actuele informatie.

 

Strategische keuze onderbouwen met Informatie op Maat

 

Informatie op Maat helpt u bij het strategisch benaderen van een buitenlandse markt. Het kan u ook helpen bij de keuze tussen meerdere mogelijke doelmarkten (landenselectie). U krijgt informatie over marktsectoren, wet- en regelgeving, de cultuur van het zakendoen en andere relevante zaken bij het betreden van een buitenlandse markt, afhankelijk van de vragen die u hierover heeft.

 

Intake

 

Vooraf neemt u met een van onze adviseurs al uw vragen door aan de hand van een intakeformulier. Onze adviseur stelt vervolgens een informatiedossier of landenvergelijking voor u samen. Hierbij maken wij gebruik van verschillende bronnen, waaronder ons wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Via dit netwerk zet het ministerie van Buitenlandse Zaken zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland.

 

Meer informatie

 

Heeft u vragen over een informatiedossier of landenvergelijking? Of wilt u er een aanvragen? Stuur ons een bericht of mail naar klantcontact@rvo.nl.